Je zult het niet geloven, maar we zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor KVW Helden 2023! Dit vindt plaats van 15 t/m 18 augustus.

Coördinerende HELDEN
KVW wordt ieder jaar groter en daar zijn we erg trots op. Steeds meer Dörper kids willen KVW niet meer missen! Maar de hoofdleiding en Pink Crew kan al die activiteiten natuurlijk nooit alleen organiseren. Daarom mogen we ieder jaar rekenen op onze coördinatoren: de kartrekkers van de verschillende onderdelen tijdens KVW. Het gaat dan over de activiteiten gedurende KVW, maar ook over andere zaken zoals catering, EHBO of het avondprogramma voor vrijwilligers. De coördinator organiseert uiteraard ook niet alleen, dit doet hij of zij samen met een werkgroep.

Informatiebijeenkomst coördinatoren op zaterdag 7 januari
Op zaterdag 7 januari 2023 organiseren we een informatiebijeenkomst voor coördinatoren. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we niet alleen de planning, maar ook wat het precies inhoudt om coördinator te zijn en hoe een en ander in z’n werk gaat.

Denk je nu “hé, dat is misschien wel iets voor mij?”, sluit dan gerust aan om te horen of het iets is wat bij jou past. Neem ook gerust mensen mee waarvan jij denkt dat ze dit wellicht wel samen met jou willen doen! Wel zo gezellig.

Waar en hoe laat?
De informatiebijeenkomst is op zaterdag 7 januari 2023, start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en vindt plaats bij Café Tinus in Panningen. Koffie en thee staat voor je klaar. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Laat je ons vóór 3 januari even weten als je van plan bent om te komen? Dat mag via mail: info@kvw-helden.nl. Mocht je wel interesse hebben, maar 7 januari verhinderd zijn, stuur dan ook even een mail.

Hopelijk tot 7 januari!

Hartelijke groeten,

De hoofdleiding