Wie zijn wij?

kvw helden

Jeroen Thijssen:

Opper-ICT-er, grafisch talent, organisator en geldbewaker, houdt zich bezig met de financiën, boekhouding, sponsoring, acties, groepsindeling, vrijwilligers, avondprogramma en communicatie.

Tim Hanssen:

Handige Harrie, regelaar, bouwer en aanpakker, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, techniek, facilitaire zaken, op- en afbouw.

Vera van Langen:

Dansende en perfectionistische structuur-mevrouw. Houdt van mee-organiseren, bekijkt alles van de positieve kant en denkt in oplossingen. Als docent houdt ze van werken met kids en zit dus niet voor niets in de organisatie van KVW. Daarnaast is ze ook dansdocent bij Pareja en brengt op deze manier ook wat ritme in de hoofdleiding van KVW. Ze denkt voor KVW mee met de groepsindelingen van de kids, houdt overzicht over de hele catering, is aanspreekpunt voor ouders leiding.

Ingrid Smets:

Creatieve vernieuwer en verhalenmaker, houdt zich bezig met creatieve zaken, algemene organisatie, communicatie & PR, social media, pers, overleg met andere verenigingen en partijen en speciale acties.

Wouter Bruins:

Innovator en één brok discipline en structuur, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, op- en afbouw, techniek, facilitaire zaken en PR.

Marloes van Brunschot:

Bezige bij die niet niks kan doen, is zeer geordend en pietje precies. Altijd eerlijk en komt haar afspraken na. Houdt zich binnen KVW bezig met groepsindelingen van de kids, houdt de planning in de gaten en denkt mee over nieuwe ideeën en oplossingen. Houdt overzicht over de hele catering, is aanspreekpunt voor ouders én alle leiders van KVW.

Martijn Holthuijsen:

Doordachte denker, regelaar en structuurbrenger in het KVW-programma. Houdt zich bezig met programma en activiteiten, facilitaire zaken, techniek én verbindt de andere randzaken. Positief kritisch en slimme oplossingen-bedenker. Mooie nieuwe aanwinst binnen de hoofdleiding en verbinder tussen de verschillende aandachtsgebieden.

Freek van Lent:

Jonge, slimme, gestructureerde vooruitdenker en vernieuwer, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, het avondprogramma, op- en afbouw, facilitaire zaken en techniek.