Wie zijn wij?

Ingrid Smets:

Creatieve vernieuwer en verhalenmaker, houdt zich bezig met creatieve zaken, algemene organisatie, communicatie & PR, social media, pers, overleg met andere verenigingen en partijen en speciale acties.

Jeroen Thijssen:

Opper-ICT-er, grafisch talent, organisator en geldbewaker, houdt zich bezig met de financiën, boekhouding, sponsoring, acties, groepsindeling, vrijwilligers, avondprogramma en communicatie.

Joyce van Lier:

Moeder & mede-oprichter van KVW, houdt zich bezig met de algemene organisatie, groepsindeling, kids, vrijwilligers, creatieve zaken en samenwerking met andere verenigingen en partijen.

Tim Hanssen:

Handige Harrie, regelaar, bouwer en aanpakker, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, techniek, facilitaire zaken, op- en afbouw.

Freek van Lent:

Jonge, slimme, gestructureerde vooruitdenker en vernieuwer, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, het avondprogramma, op- en afbouw, facilitaire zaken en techniek.

Wouter Bruins:

Innovator en één brok discipline en structuur, houdt zich bezig met het programma en de activiteiten, op- en afbouw, techniek, facilitaire zaken en PR.